OPNIEUW
VORIGE
VOLGENDE

Spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk is in verschillende uitvoeringen en hoogtes te verkrijgen. Van bedrijfsgebouw tot onderwijsinstelling en van zichtlocatie tot parkeerterrein: voor iedere locatie is een geschikt hekwerk met spijlen beschikbaar.

Staalmathekwerk

Staalmathekwerk is ideaal voor het omheinen van bedrijventerreinen, speelplaatsen en plekken met veel passanten. Staalmathekwerken zijn stevig en vormvast. Daardoor kunnen ze tegen een stootje en zijn ze vandaalbestendig.

Gaashekwerk

Gaashekwerk is een flexibele en duurzame manier om het terrein af te zetten. Gaashekwerk (ook wel draadgaas of harmonicagaas) wordt gemaakt van gevlochten metalen geplastificeerde draden.

Geluidswering

Geluidswering van Heras is geschikt voor geluidsoverlast van onder meer verkeer, scholen, sportvelden, ventilatiesystemen of generatoren. De geluidsisolerende en -absorberende waarden vormen een stevige geluidsbarrière en beschermen de mens in zijn woon- en leefomgeving.

Lage afrastering

Lage afrastering is een fraaie en effectieve manier om het terrein af te zetten. Bekijk ons assortiment voor iedere beveiligingsbehoefte. Met een lage afrastering wordt het terrein zowel fysiek als visueel afgeschermd.

Tijdelijk hekwerk

Tijdelijke en semi-permanente beveiliging met hekwerkoplossingen voor bouw, infrastructuur, overheden en evenementen. Hoogwaardige bouwhekken in verschillende afmetingen met een langere levensduur.

Heracles spijlenhekwerk

Heracles is een kwalitatief zeer hoogwaardig spijlenhekwerk. Oersterk en bijzonder stijlvol. De hoogte kan variëren van 1 tot 2,5 meter.

Atlas spijlenhekwerk

Atlas is een sterk en robuust hekwerk. Dit solide hekwerk is ideaal voor kantoren, scholen en andere prominente zichtlocaties.

Athos spijlenhekwerk

Athos is een strakke, uiterst sterke afrastering met een moderne uitstraling. De vierkante spijlen steken door de boven- en onderliggers.

Orpheus spijlenhekwerk

Orpheus combineert een moderne stijl met duurzaamheid en veiligheid. Dit hekwerk is er als spijlenhekwerk en als schuif- of draaipoort.

Theia spijlenhekwerk

Theia is een hekwerk waar je doorheen kan kijken en dat tegelijkertijd de privacy waarborgt door het zicht van buitenaf te beperken.

Pallas Light staalmathekwerk

Pallas light-staalmathekwerk onderscheidt zich door bevestiging van de staalmatten met behulp van langlipbeugels tussen de ronde palen.

Pallas Security staalmathekwerk

Pallas Security is een topproduct uit de serie staalmathekwerken. Dit hekwerk combineert strakke lijnen met duurzaamheid, robuustheid en veiligheid.

Uni Security staalmathekwerk

Uni Security biedt beveiliging op het hoogste niveau dankzij extra sterkte en stevigheid. Hiermee ligt top beveiliging voor een ieder binnen handbereik.

Orses gaashekwerk

Gaashekwerk Orses is een breed toepasbaar, duurzaam gaashekwerk in diverse uitvoeringen. Zowel het gaas als de bind- en de spandraden zijn verzinkt en geplastificeerd en voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van Heras.

Geluidswering Noise reducer

De Noise reducer is een geluidswerend product met uitstekende geluidsisolerende en -absorberende eigenschappen. Geschikt voor geluidsoverlast van o.a. verkeer.

Geluidswering Noise reducer HA

De Noise reducer HA heeft nog meer geluidsabsorberend vermogen dan de Noise reducer dankzij een grotere bouwhoogte en een extra geluidsabsorberende laag.

Lage afrastering Plantsoen

Plantsoen is een onopvallende maar bijzonder effectieve lage afrastering van slechts 30 cm hoog. Perfect voor pleinen, plantsoenen en rotondes. Plantsoen-hekwerken markeren bijvoorbeeld uw erfgrens, gaan ongewenst parkeren tegen of beschermen uw groenvoorziening.

Lage afrastering Barrière

Barrière is een lage afrastering voor een adequate en fraaie beveiliging die het terrein zowel fysiek als visueel toegankelijk houdt. Met zijn 53 cm hoogte voorkomt Barrière ongeoorloofd in- en uitrijden en beschermt het tegen ramkraken.

M100 Bouwhek 1m hoog

De lage hekken van Heras Mobile zijn geschikt om (grote groepen) mensen op afstand te houden en verkeer in goede banen te leiden. U kunt de hekken tevens inzetten om een gebied af te zetten of om een looppad te creëren voor het veilig geleiden van mensen.

M500 Bouwhek Anti-Climb

Fijnmazig bouwhek met overklimbeveiliging. Minder ongevallen, diefstal en vandalisme maken Anti Climb-bouwhekken tot een hoogst rendabele investering. Niet voor niets gebruiken we dit hek voor het eigen huurpark.

M800 Cityfence

Zichtbelemmering beperkt diefstal doordat uw waardevolle materialen aan het zicht van criminelen worden onttrokken. Bovendien wordt de verkeersdoorstroming op elke plaats binnen of buiten de bebouwde kom bevorderd.

M825 Ambiance Combifence

Wilt u het zicht op de bouwplaats wegnemen voor automobilisten, voor extra veiligheid zorgen maar voorbijgangers toch een kijkje op de bouwplaats gunnen? Dan is Combi Cityfence ideaal.

M825 Combi-Wood met M500 mat

Combi-Wood bestaat uit een robuust Douglas houten paneel en een open bouwhek met zeer fijne maas. Combi-Wood ontneemt het zicht naar de bouwplaats voor automobilisten en voorbijgangers.

Noise Control Barrier

Het Noise Control Barrier hek is een bijzonder effectief middel om het geluid op de bouwplaats of evenemententerrein van bijvoorbeeld aggregaten of andere geluidsbronnen te reduceren.

Orses gaashekwerk

Heracles spijlenhekwerk

Atlas spijlenhekwerk

Athos spijlenhekwerk

Orpheus spijlenhekwerk

Theia spijlenhekwerk

Pallas Light staalmathekwerk

Pallas Security staalmathekwerk

Uni Security staalmathekwerk

Lage afrastering Plantsoen

Lage afrastering Barrière

Geluidswering Noise reducer

Geluidswering Noise reducer HA

M500 Bouwhek Anti-Climb

M800 Cityfence

M825 Ambiance Combifence

M825 Combi-Wood met M500 mat

M100 Bouwhek 1m hoog

Noise Control Barrier

 • Hoogte (mm)
 • Paneelbreedte (mm)
 • Uitvoering
 • verticale richting
 • horizontale richting
 • Spijlafstand h.o.h. (mm)
 • Verbinding element/staander
 • Staanderafstand h.o.h. (mm)
 • Uitvoering bovenbuis
 • Bovenzijde staanders
 • Gaasdikte (mm)
 • Gaas bevestiging
 • Aantal/type draden
 • Verankeringsmethode
 • optie-detectiesysteem
 • optie-detectiesysteem